Eko-mehaniki 2. del

Eko-mehaniki 2. del

Poletne aktivnosti so na vrhuncu (čeprav vreme ni) in tudi mi se pripravljamo na vrhunec poletja. Radovedni smo poskrbeli za novo paleto brezplačnih delavnic. Za konec poletnih počitnic, tik preden se prične novo šolsko leto, smo pripravili 2. sklop Eko-mehanikov. Pripravili smo 5-dnevno delavnico, ki se bo tokrat izvajala v laboratorijih Kemijskega inštituta. Izurjeni mojstri genetike, biotehnologije, mikrobiologije in biologije nas bodo popeljali v svet mikroorganizmov, genov in ostalih majhnih a pomembnih sistemov in struktur.

Od 25. do 29. avgusta se bomo vsak dan od 9h do 14h dobivali v laboratoriju za molekularno biologijo in nanobiotehnologijo na Kemijskem inštitutu. Naučili se bomo osnove genetike, laboratorijske prakse, transformacije, bakterij, genetsko modificiranih organizmih in še veliko več. Vse delavnice so brezplačne, za hrano in pijačjo bo pa tudi poskrbljeno. Potrebujete le nekaj časa in malo radovednosti.

Prijave zbiramo na našem e-mail naslovu: info@radovedni.si in na telefonski številki +386 40 795 931. Delavnice so namenjene mladim nadobudnežem od 8 do 15 let starosti. Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

Produkcija delavnic: Akademija za radovedne in Laboratorij za molekularno biologijo in nanobiotehnologijo (Kemijski inštitut). Izvedbo delavnic omogočata Mestna občina Ljubljana in Laboratorij za molekularno biologijo in nanobiotehnologijo (Kemijski inštitut).

 

V objavi je prišlo do napake datuma na letaku. Vse delavnice bodo potekale v tednu od 25.8. do 29.8. Se opravičujemo za napako in nastalo zmedo.