O nas

...in o tem, kako nas lahko kontaktirate.

AKADEMIJA ZA RADOVEDNE
Žaucerjeva ulica 11
1000 Ljubljana
Telefon: +386 31 540 156
E-mail: info@radovedni.si

Davčna številka: 93480415
Davčni zavezanec: NE
TRR: IBAN SI56 1010 0005 2132 645

Akademija za radovedne je neprofitni zavod, ki se ukvarja s promocijo znanosti. Sestavljamo ga štirje aktivni člani, vsi iz področja znanosti. Akademija ponuja znanstvene delavnice, znanstvene šove, znanstvene rojstne dneve, znanstvene šolske dneve, znanstvene tabore in vse ostalo kar je zabavno in vključuje znanost. Tu smo, ker smo radovedni in ker smo prepričani, da ste to tudi vi.

Kristijan

Diplomiran biotehnolog, ki se je odločil, da ne bo življenja posvetil laboratorijem, ampak navduševanju mladih. Uživa v odkrivanju novih poglavij v znanosti, spodbuja razmišljanje z lastno glavo in izvaja delavnice, kjer otroci skozi igro pridobijo kristna nova znanja in prijetne izkušnje.

Tina

Ko je bila mlajša, je preslišala rek: »Ne igraj se z ognjem!« in zdaj zažiga na šovih in delavnicah. Zaključila je magistrski študij medicinske fizike, v prostem času pa raziskuje nove poskuse, gleda zvezdice, smuča, potuje in še marsikaj drugega. Njen moto je: »Nočem neba brez vseh zved!«.

Blaž

Mladosten, razigran in včasih po mnenju mnogih celo malo otročji profesor fizike, ki pa je kot osnovnošolec zganjal vragolije na gimnastičnih orodjih. Danes mu je telo izjemno hvaležno, da je aktivno gimnastično kariero obesil na klin in vso svojo energijo posvetil navduševanju drugih.

Luka

Verjame, da človeku želja po znanju daje moč, da se osvobodi predsodkov in mu osvetli pot do razumevanja prostora v katerem živi in ljudi, ki ga obkrožajo. Sam ne upa učiti, vendar rad navdušuje mlade nad učenjem in raziskovanjem, saj ve, da so zdravila za nepozdravljive bolezni, naprave za pridobivanje čiste energije in sistemi za odpravo revščine, zasejane v njihovih glavah. Kot rastline, pa te ideje ne bodo nikoli vzklile in zrasle brez primernega okolja in podpore.

Pišite nam

4 + 7 =